Skip to main content
Til toppen

Belter

Et kjørebelte eller en hoftesekk med magebelte er en praktisk og funksjonell løsning for hundeeiere på gåturer og løpeturer. Dette tilbehøret gir både hunden og eieren en behagelig og sikker opplevelse under aktivitet. Begge våre belter er designet med tanke på komfort og bevegelsesfrihet. De er laget av holdbare materiale, er justerbare og kan tilpasses ulike størrelser på person.

En av fordelene med et belte er at det frigjør hendene til hundeeieren. Med en elastisk kjørestrikk festet til beltet, får hunden nok frihet til å bevege seg samtidig som eieren ikke trenger å bekymre seg for at hunden løper løs. Det gir eieren muligheten til å trene og holde seg aktiv sammen med hunden sin, samtidig som man opprettholder kontroll og sikkerhet. Med vårt kjørebelte eller vår hoftesekk kan både hund og eier glede seg over sunne og aktive økter utendørs.

Visning
Nyhet
Seleverkstedet Hip Pack hoftesekk

Ergonomisk og svært behagelig hoftesekk med hele 2 liter volum og plass til to drikkkeflasker – en på hver side.

200-002
Nyhet
Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte

Et svært behagelig og lett løpebelte/kjørebelte i flott utførelse som egner seg like godt til løping/canicross som til skigåing og daglige lufteturer eller joggeturer.

200-001
Seleverkstedet Joring release strap

Tilbehør til vår hoftesekk, vårt kjørebelte eller en pulksele når du du ønsker å koble til hund. Festes i D-ringene på sidene.

220-254
Lenker
Min side