Skip to main content
Til toppen

Halsbånd & hundebånd

Halsbånd og hundebånd fra Seleverkstedet®. Hos oss finner du et godt utvalg leiebånd i forskjellige lengder og bredder til både små og store hunder. Alle med lette, men sterke aluminiumskarabinkroker slik at man unngår unødig vekt i halsbåndet.  De har alle svivel funksjon slik at båndet henger fritt og ledig. Vi har også et hundebånd spesiallaget for å ha kontroll på hunden i passerings-situasjoner med et ekstra håndtak ned mot hunden. Våre hundebånd matcher også hundeselene våre i flotte jordfarger, like fint i naturen som i byen. Vi har også svært gode og solide kjørestrikker i forskjellige lengder, og strikktykkelse etter hundens vekt og kraft for snørekjøring/løping og andre trekkaktiviteter med hund. Av hundehalsbånd har vi to varianter, et polstret med halvstrup og et fast, men regulerbart halsbånd som sitter tett og godt inntil hundens hals og nakke.

Visning
Seleverkstedet Secure dog Collar hundehalsbånd

Et enkelt og sikkert halsbånd med sterk Duraflex® klikkspenne. Tilfredsstiller konkurransekrav i f.eks rallylydighet fordi låsen er enkel å løse ut.

vm-260-020
Fra:
Seleverkstedet Unify dog Collar hundehalsbånd

Halvstrup hundehalsbånd med myk, bred polstring som gjør det veldig behagelig for hunden å ha på. Det er justerbart for nøyaktig tilpassing til din hund.

vm-260-002
Fra:
Seleverkstedet Link dog lead 180cm

Stilfullt leiebånd 180 cm lengde med håndtak i vegansk skinn. Flott design og solide materialer.

250-002
Seleverkstedet Link Dog lead/City leash 25mm - 150

Hundebånd for deg som ønsker ekstra god kontroll. Perfekt for bruk på hunder som man ønsker å holde ekstra godt inntil seg ved passering av andre hunder eller i travle bygater.

250-028
Seleverkstedet Link Dog lead 150 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. Et godt valg til hundetrening og daglige lufteturer. 

vm-250-010
Fra:
Seleverkstedet Link Dog lead 200 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde når hunden skal ha mer frihet til å snuse og bevege seg mer fritt rundt deg.

vm-250-012
Fra:
Seleverkstedet Link Dog lead 250 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde til trening av valp og når hunden skal kunne bevege seg lengre vekk i fra deg.

vm-250-014
Fra:
Seleverkstedet Rush Joring Line 160 cm

Solid kjørestrikk med lengde for turgåing/rolig tempo i passe avstand til hunden. Fordi vi bruker en kraftig rundstrikk, beholder den elastisiteten selv etter lang tids bruk.NB! Knutene skal ikke løses opp.

vm-220-010
Fra:
Seleverkstedet Rush Joring Line 245 cm

Solid kjørestrikk med godkjent lengde for konkurransekjøring innen snørekjøring og trekk med sykkel i høyere fart. Fordi vi bruker en kraftig rundstrikk, beholder den elastisiteten selv etter lang tids bruk. NB! Knutene skal ikke løses opp.

vm-220-018
Fra:
Seleverkstedet Twin Lead

Tvillingkobbel/hanefot fra Seleverkstedet i flere forskjellige lengder for bruk med to hunder.

vm-220-250
Fra:
Lenker
Min side