Skip to main content
Til toppen

Hundebånd

Det myke håndtaket i vegansk skinn kjennetegner alle leiebåndene våre - behagelig for hånden gir det en svak demping selv om hunder drar.  Leiebåndene er også alle utstyrt med refleks og lette, men sterke aluminiumskarabinkroker med svivel funksjon som ikke tynger hunden. Forsterkningssømmer og sydd i beste nylonkvalitet gir lette, men sterke leiebånd. Hundebåndene kommer i flere bredder og lengder og er et førsteklasses valg om det er til en avslappende bytur, hundetrening eller en aktiv fjelltur.

Visning
Seleverkstedet Link Dog lead 150 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. Et godt valg til hundetrening og daglige lufteturer. 

vm-250-010
Fra:
Seleverkstedet Link Dog lead 200 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde når hunden skal ha mer frihet til å snuse og bevege seg mer fritt rundt deg.

vm-250-012
Fra:
Seleverkstedet Link Dog lead 250 cm

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde til trening av valp og når hunden skal kunne bevege seg lengre vekk i fra deg.

vm-250-014
Fra:
Seleverkstedet Link Dog lead/City leash 25mm - 150

Hundebånd for deg som ønsker ekstra god kontroll. Perfekt for bruk på hunder som man ønsker å holde ekstra godt inntil seg ved passering av andre hunder eller i travle bygater.

250-028
Seleverkstedet Link dog lead 180cm

Stilfullt leiebånd 180 cm lengde med håndtak i vegansk skinn. Flott design og solide materialer.

250-002
Lenker
Min side