Hundeseler fra Seleverkstedet

I 40 år har Seleverkstedet levert spesialsydde hundeseler og utstyr. I 2021 slippes første kolleksjon av lagerførte kvalitetsseler til hund på markedet basert på flere tiårs erfaring av hundens ergonomi og materialkvalitet.

Våre seler:

Seleverkstedet Comfort Harness | Luftesele og Sporsele for hund

For den daglige lufteturen

Dette er hundeselen for de daglige lufteturene. . Comfort-selen har gode reguleringsmuligheter både i halsåpning og bukgjord (under magen) slik at den kan tilpasses perfekt til din hund. Sjekk rygglengden og finn riktig størrelse til din hund. En luftesele er konstruert for nettopp lufteturer. Det er ikke en trekksele der du kan gi hunden belastning ved at den trekker noe etter seg. For slikt formål se TrekReg-sele.

Luftesele og sporsele i ett

Hundeselen har festering for bånd/kobbel på oversiden i tillegg til ring under for å feste sporline slik at linen henger sentrert under hunden når dere går spor. Når du skal gå spor med hunden kan du gjøre halsåpningen romslig slik at hunden har frie luftveier når den søker med nesen ned mot bakken.

Seleverkstedet Trekreg Harness | trekksele for hund

Regulerbar trekksele Seleverkstedet Trekreg

Regulerbar trekksele for alle typer hunder

Som navnet sier er dette er en regulerbar trekksele i meget høy kvalitet som passer perfekt når hunder skal i aktivitet for å dra/trekke. Forskjellen fra en luftesele er at ergonomien i selen er laget for å gi hunden frie luftveier når den drar og trekker noe etter seg. Dette gjør at når du prøver selen på og hunden står rett og opp ned – så skal selen krølle seg på ryggen. Selen skal ligge flatt kun når hunden er i arbeidsposisjon med hodet frem og ned – som om den løper og trekker.

Bruksområde for trekksele

Den egner seg til snørekjøring på ski, joggeturer, canicross, kickspark- og sykkel. Men den kan fint også brukes til vanlige gåturer festet til magebelte.

Flere hundeseler vil komme på markedet etter hvert…