Skip to main content
Til toppen

Potesokker

Bruk av potesokker til hund handler først og fremst om å beskytte hundens poter. Det kan være mot kulde eller varme, mot veisalt, såre poter og slitasje samt beskyttelse mot kutt. Potesokker kan også benyttes som beskyttelse ved allerede oppståtte skader som avrevet klo, kutt og sårskader. Seleverkstedet lager potesokker for valper og små hunder og medium til store hunder. Vi har potesokker i varm og god fleece, og i nylon for røffere underlag. Vi har potesokker med dobbel borrelås, som i tillegg til å beskytte ulvekloa også sitter ekstra godt på potene. Se vårt utvalg for å finne potesokker til din hund.

Visning
Seleverkstedet Endurance grey dog boot 4-pk potesokker

Potesokker for turer på både vått og tørt føre for å beskytte hundens poter på snø og barmark. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hundene mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

vm-320-004
Fra:
Seleverkstedet High Endurance dog boot 4pk potesokk

Høye potesokker med dobbel borrelås. Sitter bedre og beskytter ulvekloa. Egnet for turer på både vått og tørt føre for å beskytte hundens poter på snø og barmark. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

vm-320-001
Fra:
Seleverkstedet Fleece grey dog boot 4pk potesokker

Varm og myk potesokk i fleece som gir beskyttelse og samtidig er veldig behagelig på for hunden. Potesokkene gir god beskyttelse på kaldt og tørt føre uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette viktig for både balanse og bevegelse.

vm-320-003
Fra:
Seleverkstedet High Fleece dog boot 4pk potesokk

Høye potesokker med dobbel borrelås. Sitter godt og beskytter ulvekloa. Deilig og myk potesokk i fleece som gir beskyttelse og samtidig er veldig behagelig på for hunden. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

vm-320-002
Fra:
Seleverkstedet Fleece grey dog leg protector 4pk Skaremansjetter

Seleverkstedets skaremansjetter er laget i myk fleece som beskytter hundens ben i skog og kratt eller ved skareforhold om vinteren.

vm-340-002
Fra:
Lenker
Min side