Skip to main content
Til toppen

Provit KJØTTSTENGER hundesnacks

Produktnummer: 5000000556
EAN: 7024275020030
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hundesnacks av storfe uten kunstige tilsetningstoffer fra Provit.

Provit Go’biten Kjøttstenger hundesnacks

Hundesnacks uten kunstige tilsetningstoffer fra Provit.

Lufttørkede spiserør fra storfe.Provit sin serie Go’biten er et helnorsk produkt laget av norske råvarer. Disse er hentet fra norske slakterier under streng kvalitets- og veterinærkontroll. De ferdige godbitene produseres og pakkes på Norsk Dyremat AS sitt anlegg utenfor Kristiansund.

Frysetørket uten e-stoffer

Frysetørkede godbiter til hunden dinFelles for alle smakene er at de er frysetørket. Frysetørking gjør at de ferdige produktene har lang holdbarhet i romtemperatur, uten å tilsette stoffer i maten som konserverer og utsetter naturens gang. Når en råvare frysetørkes så trekkes nesten all fuktighet ut av produktet og man sitter igjen med et “komprimert” næringsinnhold uten å gå på bekostning av smak. Når vannet er trukket ut, blir produkt også lett. Provit Go’biten veier kun ¼ av råvarens vekt, dvs at en pose på 50 gram inneholder 200 gram råvarer uten vann.

De forskjellig smakene benyttes mest som belønning og godbit, men husk at dette er 100% rene norske råvarer som godt kan brukes i hundematen som smakstilsetning.

Lenker
Min side