Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Hip Pack hoftesekk

Produktnummer: 200-002
EAN: 7090001101038
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Ergonomisk og svært behagelig hoftesekk med hele 2 liter volum og plass til to drikkkeflasker – en på hver side.

Seleverkstedet Hip Pack

Ergonomisk og svært behagelig hoftesekk med hele 2 liter volum og plass til to drikkkeflasker – en på hver side. I tillegg kommer hoftesekken med smarte løsninger som mobiltaske i front og godbitpose. Dette gir god plass til det du trenger å ha med på tur.

Sammen med Seleverkstedet Joring Release strap har du begge hender fri for en behagelig tur med hund. Perfekt for turer med hund eller for snørekjøring/skijoring ved bruk sammen med Joring Release strap.

Suveren komfort

Hoftesekken har svært behagelig polstring og D-ringer i sidene. Kombinert gir dette en jevn trykkfordeling når du bruker kjørestrikk festet i D-ringene med vår Joring Release strap.

Store gode lommer

På Hoftesekken finner du to romslige lommer med glidelås og en liten lomme bakerst perfekt for små ting som bankkort og nøkler. Den har også plass til en drikkeflaske på hver side slik at du kan ta med vann til både deg og hunden.

Mobiltaske og vaskbar godbitpose

Hoftesekken kommer med mobiltaske som er festet foran på beltet. Denne inneholder en enkel pose til godbiter som enkelt tas ut for å vaskes. Slik unngår du at det andre i lommen blir tilgriset av godbitene. Tasken kan enkelt tas av og brukes på et vanlig belte om man ønsker det til hundetrening,

Flott design og lekre detaljer

Denne hoftesekken har et tidløst design og er like fin på bytur som i skogen. Kombinasjonen av jordfarger i grått og skinndetaljer med søm setter et tidløst og elegant uttrykk.

Topp kvalitet

Hoftesekken er sydd i topp kvalitet rip stop materiale og har vannavvisende glidelåser. De solide D-ringene i sidene er sydd med ekstra forsterkning under skinnet slik at den tåler tung belastning. Dette er kvalitet i toppklasse. 

Lenker
Min side