Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Link Dog lead/City leash 25mm - 150

Produktnummer: 250-028
EAN: 7090001101748
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hundebånd for deg som ønsker ekstra god kontroll. Perfekt for bruk på hunder som man ønsker å holde ekstra godt inntil seg ved passering av andre hunder eller i travle bygater.

Seleverkstedet Link Dog lead 150 cm 25 mm 

Hundebånd m/grip | City kobbel for hund

Hundebånd som gir deg ekstra kontroll

Det er mye lettere å holde god kontroll på en sterk hund når man holder den tett inntill seg. Det kan være i travle bygater eller i passeringssitutasjoner med andre hunder, eller om det er en katt som krysser veien. Leiebåndet er sydd med en ekstra løkke ned mot der man kobler til halsbåndet slik at man enkelt kan få et godt grep nær hundehalsen. Sømmene på løkken er ekstra forsterket.

Brukes som et vanlig leiebånd hvor du enkelt kan tre hånden inn i ekstrahåndtaket nær karabinen når du ønsker det. Et svært behagleig håndtak i vegansk skinn ligger stødig og godt i hånden med den dempende efffekten som skinnet gir.

Refleks og lett aluminium

Selve nylonbåndet på kobbelet er utstyrt med refleks for deg og din hunds sikkerhet. Kobbelet er lett men solid, med sterk twist lock aluminiumskrok som er behagelig for hunden – uten unødig vekt, men samtidig med optimal sikkerhet.

Vedlikehold/vask

Alt utstyr vare lengre om det stelles pent med, og det er også hyggeligere for hunden. Unngå at det blir liggende rått over tid.

Leiebåndet bør håndvaskes. La den tørke i romtemperatur - IKKE tørk i tørketrommel, da dette deformerer det veganske læret.

Se også etter løse tråder og svi de lett av med lighter.

Lenker
Min side