Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Link Dog lead 200 cm

Produktnummer: vm-250-012
Fra: inkl. mva.

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde når hunden skal ha mer frihet til å snuse og bevege seg mer fritt rundt deg.

Seleverkstedet Link Dog lead 200 cm

Hundebånd med sikkerhetslås

Leiebåndet er utstyrt med refleks og kommer i tre bredder slik at du kan velge i forhold til størrelse og styrke på hunden. Båndet har en lett aluminiumskarabinkrok med sikring og svivelfunksjon slik at den bebveger seg smidig i forhold til hundens bevegelser. Den ekstra fjærlåsen hindrer at kroken åpner seg. Det myke håntaket i vegansk skinn gir en behagelig demping for hånden selv med en hund som drar. Forterkningssømmer og sydd i beste nylonkvalitet gir lette, men sterke leiebånd.

Tre ulike bredder

Dette hundebåndet kommer i tre ulike bredder:
15mm
20mm
25mm

Lengden egner seg både til trening og vanlig tur når du vil ha et leiebånd som er langt nok til at hunden kan bevege seg ledig.

Sikkerhetslås

Kobbelet er utstyrt med en lett aluminiumskrok, som med en enkel klemme lett åpnes og lukkes for å låse kroken slik at den ikke åpner seg. Dette gir ekstra trygghet for deg og hunden din.

Refleks 

Selve nylonbåndet på kobbelet er utstyrt med refleks for deg og din hunds sikkerhet. Kobbelet er lett og solid. 

Vedlikehold/vask

Alt utstyr vare lengre om det stelles pent med, og det er også hyggeligere for hunden. Unngå at det blir liggende rått over tid.

Leiebåndet bør håndvaskes. La den tørke i romtemperatur - IKKE tørk i tørketrommel, da dette deformerer det veganske læret.

Se også etter løse tråder og svi de lett av med lighter.

Base for all products
freight.weight 19 g
freight.length 23 cm
freight.width 19.0 cm
freight.height 7 cm
Lenker
Min side