Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Link Dog lead 250 cm

Produktnummer: vm-250-014
Fra: inkl. mva.

Et mykt og sterkt hundebånd med svært behagelig håndtak og lett aluminiumskarabinkrok med sikring. En god lengde til trening av valp og når hunden skal kunne bevege seg lengre vekk i fra deg.

Seleverkstedet Link Dog lead 250 cm

Langt hundebånd med sikkerhetslås

Leiebåndet er utstyrt med refleks og kommer i tre bredder slik at du kan velge i forhold til størrelse og styrke på hunden. Båndet har en lett aluminiumskarabinkrok med sikring og svivelfunksjon slik at den bebveger seg smidig i forhold til hundens bevegelser. Den ekstra fjærlåsen hindrer at kroken åpner seg. Det myke håntaket i vegansk skinn gir en behagelig demping for hånden selv med en hund som drar. Forterkningssømmer og sydd i beste nylonkvalitet gir lette, men sterke leiebånd.

Tre ulike bredder

Hundebåndet finnes i tre forskjellige bredder

  • 15mm
  • 20mm
  • 25mm

Dette er en veldig god lengde når man trener inn avstandsøvelser som "sitt og bli", eller enkel innkalling på valper. Det gir deg mulighet til å gå litt ifra, samtidig som du behøver å ha hunden koblet i hundebånd. Lengden egner også seg til turbruk når du vil gi hunden litt ekstra frihet.


Langt hundebånd med sikkerhetslås

Båndet er utstyrt med en lett aluminiumskrok, som med en enkel klemme lett åpnes og lukkes for å låse kroken slik at den ikke åpner seg. Dette gir ekstra trygghet.

Refleks på kobbelet

Selve nylonbåndet på kobbelet er utstyrt med refleks for deg og din hunds sikkerhet. Kobbelet er lett og solid.

Vedlikehold/vask

Alt utstyr vare lengre om det stelles pent med, og det er også hyggeligere for hunden. Unngå at det blir liggende rått over tid.

Leiebåndet bør håndvaskes. La den tørke i romtemperatur - IKKE tørk i tørketrommel, da dette deformerer det veganske læret.

Se også etter løse tråder og svi de lett av med lighter.

Base for all products
freight.weight 19 g
freight.length 23 cm
freight.width 19.0 cm
freight.height 7 cm
Lenker
Min side