Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Rush Joring Line 245 cm

Produktnummer: vm-220-018
Fra: inkl. mva.

Solid kjørestrikk med godkjent lengde for konkurransekjøring innen snørekjøring og trekk med sykkel i høyere fart. Fordi vi bruker en kraftig rundstrikk, beholder den elastisiteten selv etter lang tids bruk. NB! Knutene skal ikke løses opp.

Seleverkstedet Rush Joring Line 245 cm kjørestrikk

NB! Knutene skal ikke løses opp.

Denne solide kjørestrikken er spesielt utviklet for trekk med sykkel og til snørekjøring. Solide materialer og strikk gjør trekkaktiviteten behagelig for hund og eier. Strikken gir jevn og god motstand for optimal komfort. 

Lengde og bruk

Kjørestrikken er 245 cm før den strekkes. Den passer perfekt til sykkelturer eller til snørekjøring for å gi god nok avstand til hunden i høyere hastigheter. Der er også innenfor regelverk i barmarksløp og sykling. Når kjørestrikken er utstrukket, er den ca 65 cm lengre- dvs 310 cm, målt fra kobling til kobling.

  • For hunder under 10 kg anbefales 6mm strikktykkelse
  • For hunder mellom 10 og 20 kg anbefales 8mm strikktykkelse
  • For hunder over 20 kg anbefaler vi 10mm strikktykkelse

Dersom du har en hund som trekker mye, kan du vurdere å gå opp en tykkelse.

God og riktig elastisitet

Våre kjørestrikker er utviklet for å passe hundens vekt og styrke i trekkaktivitetene. Å ha riktig motstand i strikken er viktig for å gi riktig demping ved rykk.

Regulering i håndtak

Legg også merke til reguleringsmulighet i håndtaket, som gjør at du i tillegg til feste på belte kan bruke det som leiebånd.

Vask og vedlikehold 

Alt utstyr vare lengre om det stelles pent med, og det er også hyggeligere for hunden. Unngå at det blir liggende rått over tid.
Kjørestrikken kan maskinvaskes på 40 grader i en vaskepose. La den tørke i romtemperatur - IKKE tørk i tørketrommel, da dette kan skade strikken.

Ser du løse tråder - svi de av med lighter.

Pass på å stramme knutene godt etter vask.

Les mer om snørekjøring 

Base for all products
freight.weight 19 g
freight.length 23 cm
freight.width 19.0 cm
freight.height 7 cm
Lenker
Min side