Skip to main content
Til toppen

Seleverkstedet Secure dog Collar hundehalsbånd

Produktnummer: vm-260-020
Fra: inkl. mva.

Et enkelt og sikkert halsbånd med sterk Duraflex® klikkspenne. Tilfredsstiller konkurransekrav i f.eks rallylydighet fordi låsen er enkel å løse ut.

Secure dog Collar hundehalsbånd

Et enkelt og sikkert halsbånd med sterk Duraflex® klikkspenne til lås slik at du kan stille det så stramt at det ikke sklir over hodet. Den lette men solide låsen er enkel å åpne, men tåler belastning. Nettopp fordi det er regulerbart er dette like fint for voksende valper som for voksne hunder.

Vegansk skinn

Hundehalsbåndet har et bredt felt vegansk skinn som bare blir mykere og bedre i bruk. Det ligger også som en beskyttelse inn mot halsen under stikklåsen. Halsbåndet ligger tett inn mot hundens hals uten overflødige elementer.

Halsbånd godkjent for rallylydighet

Tilfredsstiller konkurransekrav i f.eks rallylydighet fordi låsen er enkel å løse ut og halsbåndet sitter godt inntil halsen på hunden.

Størrelsestabell

Secure Dog Collar omkrets

3XS   24 – 27 cm omkrets
2XS   26 – 30 cm omkrets
XS     29 – 33 cm omkrets
S       32 – 36 cm omkrets
    35 – 40 cm omkrets
L        39 – 45 cm omkrets

Vedlikehold/vask

Alt utstyr vare lengre om det stelles pent med, og det er også hyggeligere for hunden. Unngå at det blir liggende rått over tid.

Halsbåndet bør håndvaskes. La den tørke i romtemperatur - IKKE tørk i tørketrommel, da dette deformerer det veganske læret.

Se også etter løse tråder og svi de lett av med lighter.

Base for all products
freight.weight 0.1 g
freight.length 10 cm
freight.width 20 cm
freight.height 5 cm
Lenker
Min side